Ledige stillinger

Akkordeon og sammenspilslærer

Ledige stillinger


Akkordeon og sammenspilslærer til Køge Musikskole


med ansættelse 1. oktober 2017 eller snarest her efter
Stillingen indeholder akkordeonundervisning på både begynder og videregående niveau og sammenspil. Du skal kunne, og interessere dig for, at arbejde på tværs af genrer, ensembletyper og faggrupper, herunder musikkarruselområdet, og have lyst til at udvikle fagområderne i folkeskoleregi og internt på Musikskolen.
Vi forventer desuden at du deltager i markedsføring af undervisningen og rekruttering af nye elever på dit instrument. Der vil på sigt evt. være mulighed for at udvide ansættelsen.
Ansøgningsfristen er 30. august 2017 klokken 12.00
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 36 efter forudgående aftale med ansøgerne.
Stillingen er pt normeret til 7/37 timer og undervisningen finder i øjeblikket sted Musikskolens lokaler i Borup. Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem FMM og KL.
Har du yderligere spørgsmål så kontakt:
Musikskoleleder Thomas Winther 5667 6986 eller
Afdelingsleder Lene Simonsen 5667 6992

Køge Musikskole har omkring 2.500 aktivitetselever, som undervises i musikskolens eget hus i Køge, decentralt på alle folkeskoler i Køge Kommune og i vores afdeling i Borup Kulturhus.
Køge Musikskole har fokus på skabelse af et frodigt fagligt og kollegialt miljø blandt skolens lærere til gavn for undervisningen. Skolen afsætter derfor nødvendige ressourcer for lærerne til at realisere relevante projekter indenfor og på tværs af faggrupperne, og der gives tid til udvikling af lærernes kompetencer. Lærerne er aktive og engagerede medspillere i skolens udviklingsopgaver.
Mere information om os finder du på www.koegemusikskole.dk
Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på "Søg stillingen" og vedhæft din ansøgning og dit CV. www.koege.dk